Představte si, že vaše zasedací místnost konečně žije – stává se z ní dynamický prostor, kde každý člen týmu přispívá k tvoření něčeho nového. Ve vaší zasedací místnosti vznikají nápady, uzavírají se důležité dohody a řeší se problémy, a to i v hybridním způsobu práce, kdy část účastníků je přítomna osobně v místnosti a druhá část se připojuje vzdáleně odkudkoli.

Řešením je videokonferenční systém Crestron Flex, které boří hranice mezi fyzickou a virtuální přítomností. V době, kdy hybridní práce získává stále větší význam, toto řešení umožňuje, aby všichni účastníci schůzky měli stejný přístup k informacím a byli plnohodnotně zapojeni. Crestron Flex s integrovaným video barem pro Microsoft Teams Rooms zajišťuje, že každý hlas a obraz účastníka je slyšen a viděn bez ohledu, zdali sedíte v zasedací místnosti, nebo jste připojeni vzdáleně.

Podrobnější informace: UC-B70-A-T [Crestron Electronics, Inc.]

Vaše zasedací místnost se stává prostorem, kde nezáleží na tom, odkud pracujete. Lidé, kteří se připojují na dálku, už nejsou pasivními členy týmu, ale mohou se aktivně zapojit, sdílet své nápady a přispívat stejně jako ti, co sedí u stolu. Crestron Flex přináší do vašeho pracovního prostředí pocit sounáležitosti, což je klíčové pro úspěšnou spolupráci.

V případě zájmu kontaktujte naše obchodní konzultanty, kteří vám prakticky představí nový svět moderní práce.