Představte si hybridní schůzku, kde se videokonferenční kamery stávají skutečným mostem spojujícím všechny účastníky – ať už jsou přítomni fyzicky, nebo se připojují vzdáleně. Kamery Crestron 1 Beyond jsou klíčovým partnerem, který zajistí, že každý hlas bude slyšet a každý pohled účastníků hybridního setkání bude přirozeně zachycen.

Každý z nás zná situaci, kdy se během důležité schůzky cítí jako pouhý pozorovatel bez aktivního zapojení. Důvodem je statická technologie, které nezachytí celkovou atmosféru a dynamiku diskuse. S kamerami Crestron jsou setkání zcela jiné. Díky umělé inteligenci (AI) dokážou kamery automaticky rozpoznat a sledovat řečníky, přizpůsobit záběr a zajistit, aby každý účastník schůzky byl rovnoměrně zapojen, ať už je přítomen osobně, nebo online. Kamera vás sleduje přirozeně, jako by byla součástí týmu.

BOSTON CONSULTING GROUP, 1BYOND CRESTRON

Když se řečník pohybuje po místnosti, kamera jej plynule sleduje, dokonce i když je otočen zády nebo nosí roušku. A pokud někdo vstoupí do místnosti, kamera automaticky reaguje a přepne záběr tak, aby zachytila všechny důležité momenty. Tento inteligentní systém nabízí nejen dokonalý obraz, ale také plynulou a intuitivní navigaci, která zajišťuje, že se každý cítí součástí diskuse.

Kromě funkce sledování řečníků a automatického přepínání mezi kamerami, Crestron nabízí multi kamerové řešení. Kamery lze synchronizovat tak, aby ve velkých prostorech dokázaly automaticky přepínat mezi záběry na základě toho, kdo mluví. Tento systém je ideální pro konference, prezentace nebo týmové schůzky, kde je klíčová interakce mezi různými účastníky.

Kamery Crestron 1 Beyond představují technologii, která respektuje dynamiku lidských interakcí. Místo statických a nepohodlných záběrů poskytují plynulý a přirozený obraz, díky kterému se každý účastník cítí být plnohodnotnou součástí týmu. Ať už jste v místnosti na druhém konci stolu, nebo připojeni z druhého konce světa, budete mít pocit, že jste přímo v centru dění.

Pokud chcete, aby vaše schůzky nebyly jen formálním setkáním, ale skutečným zážitkem propojujícím lidi, kamery Crestron 1 Beyond jsou správnou volbou. Pomohou vám nejen zlepšit kvalitu videokonferencí, ale hlavně zajistí, že technologie bude sloužit lidem – a to s dokonalou přesností a citem pro detail.

V případě zájmu kontaktujte naše obchodní konzultanty, kteří vám prakticky představí nový svět moderní práce.